Rreth Nesh

Rreth çadrës Luxo

Rreth çadrës Luxo

LUXO TENT është eksperti i strukturës arkitekturore me peshë të lehtë në Kinë, me dy marka, Luxo Tent dhe Luxo Camping nën emrin e saj.

Kompania është e vendosur në Chengdu, prodhuesi më i mirë i tendave të aluminit dhe kompania e përbashkët e shitjeve në Kinën Perëndimore.

Ne jemi të angazhuar në projektimin dhe prodhimin e shërbimit të rasteve të projektit me një ndalesë, dhe produktet dhe shërbimet tona pas shërbimit njihen nga klientët e huaj dhe vendas kudo.Ne jemi të përkushtuar për të ofruar dizajne shumë të personalizuara dhe tenda glamping të personalizuara, tenda turistike luksoze dhe tendë hoteli për vendin piktoresk, pasuri të paluajtshme turistike, ndërmarrje hotelierike për kohën e lirë ekologjike, planifikim të projektimit mjedisor dhe njësi të tjera përkatëse.

Ne kemi një përzgjedhje të gjerë të tendave të galmpingut, bazave të të dhënave të çadrave hotle për zgjedhjen tuaj.
Për klientët që kërkojnë një dizajn personal më inovativ, ne mund të ofrojmë shërbime të personalizuara të nivelit të lartë.
Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh nga dizajni i konceptit deri tek zbatimi i projektit të kampingut.

rreth nesh (4)
rreth nesh (3)
rreth nesh (2)
rreth nesh (1)

Zgjidhje me çelës në dorë për strukturën arkitekturore me peshë të lehtë

Kompania ka pajisje moderne prodhimi, forcë të fortë kërkimi dhe zhvillimi dhe ndërtimi, ekip profesional të kombinuar me shumë vite përvojë teknike.Ne ofrojmë shërbime të projektimit, prodhimit, instalimit dhe mirëmbajtjes për të gjitha llojet e strukturave të aliazhit të aluminit dhe kornizave të çelikut me peshë të lehtë.
Departamenti i Inxhinierisë dhe Teknologjisë tani ka dy konstruktorë të çertifikuar nga PRC të klasit të parë, tre konstruktorë të çertifikuar nga PRC të klasit të dytë, shtatë projektues të vjetër dhe gjashtëmbëdhjetë shitje, të cilët janë në punët e tyre mbi 5 vjet dhe mund të ofrojnë dizajn profesional të produktit dhe zgjidhje projekti për klientët shpejt dhe me efikasitet

Kultura e Kompanisë

Vlerat tona: falënderim, i ndershëm, profesionist, i pasionuar, bashkëpunues
Tenda Luxo mban filozofinë e biznesit që integriteti si rrënjë, cilësia vjen e para, inovacioni i pavarur me qëndrim të ri për të standardizuar çdo detaj të funksionimit, duke ofruar produkte dhe shërbime me kosto efektive për klientët brenda dhe jashtë vendit me qëndrimin tonë të ri.
Ne jo vetëm që ofrojmë një nivel shërbimi që i bën klientët tanë të ndihen si mbretër.Është gjithmonë ngrohtësisht i mirëpritur në fabrikën tonë për hetimin e vendit të punës, mirëpritur të ndërtoni një marrëdhënie biznesi-partner me ne.