Tentang Kami

Ngeunaan Luxo Kemah

Ngeunaan Luxo Kemah

Sichuan Aixiang Téhnologi Co., Ltd. teh ahli struktur arsitéktur lampu-beurat di Cina, dua merek, Aixiang Tatanén sarta Luxo Kemah handapeun ngaran eta urang.

Pausahaan ieu lokasina di Chengdu, luhureun produsén tenda aluminium sarta jualan parusahaan joint di Kulon Cina.

Simkuring keur aya di design & ngahasilkeun hiji-eureun jasa hal proyék, sarta produk urang jeung sanggeus-jasa anu dipikawanoh ku dimana wae luar negeri & konsumén domestik. Simkuring 'ulang dedicated nyadiakeun desain kacida pribadi tur ngaropéa glamping tenda, Resort méwah tenda, sarta tenda hotél keur titik endah, pariwisata real estate, luang usaha catering ékologis, tata Desain lingkungan jeung unit relevan lianna.

Kami ngagaduhan seueur pilihan tempat kémah galmping, pangkalan data kémah kanggo pilihan anjeun.
Pikeun palanggan anu milarian desain khusus anu langkung inovatif, urang tiasa nyayogikeun layanan khusus anu luhur.
Kami nawiskeun sajumlah jasa tina desain konsép pikeun palaksanaan proyék tempat kemah.

ngeunaan urang (4)
ngeunaan urang (3)
ngeunaan urang (2)
ngeunaan urang (1)

Solusi péngkolan-konci pikeun Lampu-Beurat Struktur arsitéktur

Parusahaan boga alat-alat produksi modern, ieu panalungtikan & ngembangkeun kuat geus putus jeung konstruksi, tim profésional kalayan digabungkeun jeung taun pangalaman teknis. Urang nawiskeun desain, ngahasilkeun, instalasi, sarta jasa perawatan pikeun sakabéh jenis aluminium alloy na lampu-beurat struktur rangka baja.
Departemen Téknik jeung Téhnologi kiwari boga dua konstruktor RRC Certified kelas heula, tilu konstruktor RRC Certified kelas kadua, tujuh désainer senior na genep belas jualan, anu di jobs maranéhanana leuwih 5 taun sarta bisa nyadiakeun desain produk profésional sarta solusi proyék pikeun konsumén gancang jeung éfisién

Budaya parusahaan

Nilai urang: sukur, jujur, profésional, gairah, ko-operative
Luxo Kemah nyepeng falsafah bisnis nu integritas salaku akar, kualitas asalna heula, inovasi timer gumantung jeung dangong anyar pikeun ngabakukeun unggal jéntré ngeunaan operasi, nyadiakeun produk ongkos-éféktif jeung jasa ka konsumén di imah na mancanagara jeung dangong anyar urang.
Kami teu ukur nyadiakeun tingkat layanan nu ngajadikeun konsumén urang ngarasa kawas royalti. Éta salawasna warmly ngabagéakeun ka Ulubelu kami pikeun panalungtikan proyek-situs, ngabagéakeun kana ngawangun hubungan-pasangan bisnis kalawan kami.