• Safari Sapuluh
  • Kémah Lotus
  • imah tenda conch

Solusi péngkolan-konci

Salaku ngarah produsén, supplier, padagang jeung panyadia wholesaler of Hotel tenda. Simkuring keur aya di maturan leyuran péngkolan-konci lengkep pikeun sakabéh kaperluan konsumén urang. Urang nawiskeun desain, instalasi, fabrikasi tur pamaliharaan jasa keur sakabeh tipe anjir.

  • Komunikasi sacara rinci syarat proyék

    Komunikasi sacara rinci syarat proyék

  • Naha rarancang jeung petik proyek

    Naha rarancang jeung petik proyek

  • rencana produksi bulk

    rencana produksi bulk

  • Instalasi, trial and sanggeus -service

    Instalasi, trial and sanggeus -service

proyek

Luxo Kemah geus diwangun keur nasabah sakuliah dunya, nohonan kabutuhan lingkung beragam iklim jeung rupa bumi.

  • Méwah Kaca Kubah Kemah

    Méwah Kaca Kubah Kemah

    Méwah Kaca Kubah Kemah di Cina

  • Méwah Multi-Sisi Resort Kemah

    Méwah Multi-Sisi Resort Kemah

    Lusury Multi-sisi Resort Kemah di Maroko

  • Multi puncak Gabungkeun Kemah

    Multi puncak Gabungkeun Kemah

    Eco Multi-puncak Gabungkeun Kemah di Australia

  • Multi Sisi Glamping Kemah

    Multi Sisi Glamping Kemah

    Multi samping Glamping Kemah Hotel di Cina

  • Outdoor Aman Kemah Hotel

    Outdoor Aman Kemah Hotel

    Desain Anyar outdoor Kemah Aman di India

  • Safari Glamping Kemah

    Safari Glamping Kemah

    Méwah Safari Glamping Kemah Resort di Slovénia

  • 208

    nagara

  • 208

    proyék

  • +10000

    anjir Ngajual

  • 583

    desain

  • Mangle

Sichuan Aixiang Téhnologi Co., Ltd. teh ahli struktur arsitéktur lampu-beurat di Cina, dua merek, Aixiang Tatanén sarta Luxo Kemah handapeun ngaran eta urang.
Pausahaan ieu lokasina di Chengdu, luhureun produsén tenda aluminium sarta jualan parusahaan joint di Kulon Cina.
Simkuring keur aya di design & ngahasilkeun hiji-eureun jasa hal proyék, sarta produk urang jeung sanggeus-jasa anu dipikawanoh ku dimana wae luar negeri & konsumén domestik.