• луксотент-11
 • Куполен шатор
 • Sea shell tent

Клуч решение

Како еден од водечките производителот, снабдувачот, трговец и снабдувач на големо Хотел шатор. Ние сме ангажирани во понудата на целосна клуч решение за сите потреби на нашите клиенти. Ние нудиме услуги проектирање, инсталација, изработка и одржување на сите видови на шатори.

 • Комуницирајте детали на проектните барања

  Комуницирајте детали на проектните барања

 • Дали дизајнот и котација на проектот

  Дали дизајнот и котација на проектот

 • Масовно производство план

  Масовно производство план

 • Инсталација, претрес, а по -service

  Инсталација, претрес, а по -service

Нашиот исклучителен производ

Ние сме ангажирани во дизајн и производство на еден-стоп случај проектот услуга, нашите производи и по-услуги се признати од каде и во странство и домашни клиенти.

Проект

Luxo шатор има изградено за корисниците од целиот свет, задоволување на потребите на различни средини климатски услови и теренот.

 • Луксузни стаклена купола шатор

  Луксузни стаклена купола шатор

  Луксузни стаклена купола шатор во Кина

 • Луксузни Мулти-Side Resort Шатор

  Луксузни Мулти-Side Resort Шатор

  Lusury Мулти-страна одморалиште шатор во Мароко

 • Мулти-врв Комбинираат Шатор

  Мулти-врв Комбинираат Шатор

  Еко Мулти-врв Комбинираат шатор во Австралија

 • Мулти-Side Glamping Шатор

  Мулти-Side Glamping Шатор

  Мулти-страна Glamping Шатор хотел во Кина

 • Отворен Аман Шатор Хотел

  Отворен Аман Шатор Хотел

  Нов дизајн на отворено Аман шатор во Индија

 • Safari Glamping Шатор

  Safari Glamping Шатор

  Луксузен сафари Glamping Шатор одморалиште во Словенија

 • 208

  земји

 • 208

  проекти

 • +10000

  шатори Продаден

 • 583

  дизајни

 • Untitled

Luxo Tent is specialized in providing customers with complete high-end camping tent solutions, with chic and light luxury structure, integrating natural beauty, breaking the boundaries of traditional houses, and creating an innovative and individual outdoor living experience.

Luxo Tent provides customers with complete program design, tent overall system, related supporting facilities, and installation guidance services.

Luxo Tent are widely used in outdoor resort hotels, camp sites, scenic tent camps, etc.,fully satisfying different environments such as seaside, forest, desert, grassland, etc. Different customized solutions can be provided according to customer needs, creating unlimited possibilities.