• 3
 • 8
 • 主图8

Zgjidhje me çelës në dorë

Si prodhuesi, furnizuesi, tregtari dhe ofruesi kryesor i tendës së hotelit.Ne jemi të angazhuar në ofrimin e një zgjidhjeje të plotë për të gjitha nevojat e klientëve tanë.Ne ofrojmë shërbime të projektimit, instalimit, fabrikimit dhe mirëmbajtjes për të gjitha llojet e tendave.

 • Komunikoni detajet e kërkesave të projektit

  Komunikoni detajet e kërkesave të projektit

 • Bëni hartimin dhe kuotimin e projektit

  Bëni hartimin dhe kuotimin e projektit

 • Plani i prodhimit me shumicë

  Plani i prodhimit me shumicë

 • Instalim, provë dhe shërbim pas

  Instalim, provë dhe shërbim pas

Projekti

Tenda Luxo është ndërtuar për klientët në mbarë botën, duke përmbushur nevojat e mjediseve të ndryshme klimash dhe terreni.

 • Tenda me kube qelqi luksoze

  Tenda me kube qelqi luksoze

  Tenda luksoze me kube xhami në Kinë

 • Tendë turistike me shumë anë luksoze

  Tendë turistike me shumë anë luksoze

  Tenda turistike me shumë anë Lusury në Marok

 • Tenda kombinate me shumë maja

  Tenda kombinate me shumë maja

  Tenda e kombinuar me shumë maja Eko në Australi

 • Tenda Glamping me shumë anë

  Tenda Glamping me shumë anë

  Hotel Tent Glamping me shumë anë në Kinë

 • Hotel tendë Aman në natyrë

  Hotel tendë Aman në natyrë

  Dizajni i ri tendë Aman në natyrë në Indi

 • Safari Glamping Tenda

  Safari Glamping Tenda

  Safari luksoz Glamping Tent Resort në Slloveni

 • 208

  vende

 • 208

  Projektet

 • +10000

  Tenda te shitura

 • 583

  Dizenjot

 • pa titull

Ne jemi të angazhuar në projektimin që prodhojmë shërbimin e rastit të projektit me një ndalesë, dhe produktet dhe shërbimet tona pas shërbimit njihen nga klientët vendas kudo që janë jashtë shtetit.Ishin të përkushtuara për të ofruar dizajne shumë të personalizuara dhe tenda glamping të personalizuara, tenda turistike luksoze dhe tendë hoteli për vendin piktoresk, pasuri të paluajtshme turistike, ndërmarrje hotelierike për argëtim ekologjik, planifikim të projektimit mjedisor dhe njësi të tjera përkatëse