• Ten sepuluh
  • Kémah Lotus
  • house tarub Keong

Solution siji-tombol

Minangka anjog Produsèn, supplier, sudagar lan panyedhiya wholesaler saka Hotel tarub. We are melu aturan solusi siji-tombol lengkap kabutuhan kita pelanggan. We offer desain, instalasi, pabrikan lan pangopènan layanan kanggo kabeh jinis tarub.

  • Komunikasi rincian syarat project

    Komunikasi rincian syarat project

  • Apa desain lan petik saka project

    Apa desain lan petik saka project

  • rencana produksi akeh

    rencana produksi akeh

  • Instalasi, nyoba lan sawise -service

    Instalasi, nyoba lan sawise -service

project

Luxo Tent wis dibangun kanggo pelanggan ing saindhenging donya, patemon kabutuhan lingkungan warna iklim lan terrain.

  • Luxury Kaca Dome Tent

    Luxury Kaca Dome Tent

    Luxury Kaca Dome Tent ing China

  • Kémah Resort multi-sisih mewah

    Kémah Resort multi-sisih mewah

    Lusury Multi-sisih Resort Tent ing Maroko

  • Multi-puncak gabungan Tent

    Multi-puncak gabungan Tent

    Eco Multi-puncak gabungan Tent ing Australia

  • Kémah Glamping Multi-Sisih

    Kémah Glamping Multi-Sisih

    Multi-sisih Glamping Tent Hotel in China

  • Ruangan Aman Tent Hotel

    Ruangan Aman Tent Hotel

    desain anyar ruangan Tent Aman in India

  • Kémah Glamping Safari

    Kémah Glamping Safari

    Safari Glamping Tent Resort mewah ing Slovenia

  • 208

    negara

  • 208

    projects

  • +10000

    kemah-kemah Sold

  • 583

    designs

  • ora judhul

Sichuan Aixiang Technology Co., Ltd. punika Ahli struktur arsitektur cahya bobot ing China, karo merk, Aixiang Agriculture lan Luxo Tent ing jeneng iku.
Perusahaan dumunung ing Chengdu, ndhuwur Produsèn tarub aluminium lan dodolan perusahaan ing Western China.
We are melu desain & pametumu siji-mandeg layanan cilik project, lan produk kita lan sawise-layanan sing dikenali dening ngendi jaban rangkah & pelanggan domestik.