За нас

За шаторот Луксо

За шаторот Луксо

LUXO TENT е експерт за лесна архитектонска структура во Кина, со два бренда, Luxo Tent и Luxo Camping под неговото име.

Компанијата се наоѓа во Ченгду, врвниот производител на алуминиумски шатори и заедничката компанија за продажба во Западна Кина.

Ние сме ангажирани во дизајнирање и производство на едношалтерски сервис за случај на проекти, а нашите производи и дополнителната услуга се препознаени од секаде во странство и домашни клиенти.Посветени сме да обезбедиме високо персонализирани дизајни и приспособени шатори за гламинг, луксузен шатор за одморалиште и хотелски шатор за живописното место, туристички недвижности, угостителски претпријатија за еколошки одмор, планирање на еколошки дизајн и други релевантни единици.

Имаме широк избор на бази на податоци за шатори за галамирање, за ваш избор.
За клиентите кои бараат поиновативен сопствен дизајн, можеме да обезбедиме приспособени услуги од висока класа.
Ние нудиме целосен опсег на услуги од концепт дизајн до имплементација на проект за кампување.

за нас (4)
за нас (3)
за нас (2)
за нас (1)

Решение со клуч на рака за лесна архитектонска структура

Компанијата располага со модерна производствена опрема, силна сила за истражување и развој и изградба, професионален тим со комбинирано долгогодишно техничко искуство.Нудиме услуги за дизајн, производство, монтажа и одржување за сите видови на алуминиумска легура и конструкции на челични рамки со мала тежина.
Одделот за инженерство и технологија сега има двајца конструктори сертифицирани од прва класа од НР Кина, тројца конструктори со втора класа сертифицирани од НР Кина, седум високи дизајнери и шеснаесет продавачи, кои се на нивните работни места повеќе од 5 години и можат брзо и ефикасно да обезбедат професионален дизајн на производи и проектно решение за клиентите.

Култура на компанијата

Нашите вредности: благодарност, чесна, професионална, страсна, кооперативна
Luxo Tent ја држи деловната филозофија дека интегритетот како корен, квалитетот е на прво место, самозависна иновација со нов став за стандардизирање на секој детал од работењето, обезбедувајќи исплатливи производи и услуги за клиентите дома и во странство со нашиот нов став.
Ние не само што обезбедуваме ниво на услуга што ги прави нашите клиенти да се чувствуваат како член на кралското семејство.Секогаш е топло добредојдено во нашата фабрика за истражување на местото на работа, добредојдено е да изградите деловно-партнерски однос со нас.