Babagan awake dhewe

Babagan Kémah Luxo

Babagan Kémah Luxo

Sichuan Aixiang Technology Co., Ltd. punika Ahli struktur arsitektur cahya bobot ing China, karo merk, Aixiang Agriculture lan Luxo Tent ing jeneng iku.

Perusahaan dumunung ing Chengdu, ndhuwur Produsèn tarub aluminium lan dodolan perusahaan ing Western China.

We are melu desain & pametumu siji-mandeg layanan cilik project, lan produk kita lan sawise-layanan sing dikenali dening ngendi jaban rangkah & pelanggan domestik. We 'dedikasi kanggo nyedhiyani designs Highly pribadi lan selaras glamping tarub, Resor kemewahan tarub, lan tarub hotel kanggo titik apik, tourism real estate, luang Enterprises catering ekologis, planning desain lingkungan lan Unit cocog.

Kita duwe macem-macem pilihan kémah galmping, database panas tenda sing dipilih.
Kanggo pelanggan sing nggoleki desain khusus sing luwih inovatif, kita bisa nyedhiyani layanan khusus sing dhuwur.
Kita nawakake layanan lengkap saka desain konsep kanggo implementasine proyek kemah.

babagan kita (4)
babagan kita (3)
babagan kita (2)
babagan kita (1)

Solution siji-tombol kanggo Cahya Bobot Struktur Architectural

Perusahaan wis peralatan produksi modern, riset & pembangunan kuwat kekuatan lan construction, tim profesional karo digabungake karo taun pengalaman technical. We offer desain, pametumu, instalasi, lan layanan pangopènan kanggo kabeh jinis aluminium alloy lan cahya bobot struktur pigura baja.
Departemen Teknik lan Teknologi saiki wis loro konstruktorkang PRC Certified kelas kapisan, telung konstruktorkang PRC Certified liya kelas, pitu perancang senior lan nembelas sales, sing ing proyek sing liwat 5 taun lan bisa nyedhiyani desain produk profesional lan solusi project kanggo pelanggan cepet lan luwih irit

Budaya perusahaan

Angka Kita: panuwun, jujur, profesional, hasrat, co-operative
Luxo Tent ngemu filsafat bisnis sing integritas minangka ROOT, kualitas rawuh dhisik, inovasi poto-gumantung karo sikap anyar kanggo standar saben rinci saka operasi, nyediakake produk biaya-efektif lan layanan kanggo pelanggan ing ngarep lan luar negeri karo sikap kita anyar.
Kita ora mung nyedhiyani tingkat layanan sing ndadekake kita pelanggan aran kaya Royalty. Iku tansah becik welcome kanggo tanduran kita kanggo diselidiki proyek-situs, welcome mbangun sesambetan-partner bisnis karo kita.