Babagan awake dhewe

Babagan Luxo Tent

Babagan Luxo Tent

LUXO TENT minangka ahli struktur arsitektur entheng ing China, kanthi rong merek, Luxo Tent lan Luxo Camping kanthi jeneng kasebut.

Perusahaan iki dumunung ing Chengdu, produsen tenda aluminium ndhuwur lan perusahaan gabungan dodolan ing China Kulon.

Kita melu desain & ngasilake layanan kasus proyek siji-mandeg, lan produk lan layanan sawise diakoni ing ngendi wae pelanggan ing luar negeri & domestik.Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake desain khusus lan tenda glamping sing disesuaikan, tenda resort mewah, lan tenda hotel kanggo papan sing apik, real estate pariwisata, perusahaan katering luang ekologis, perencanaan desain lingkungan lan unit liyane sing relevan.

Kita duwe macem-macem pilihan tenda galmping, database tenda hotle kanggo pilihan sampeyan.
Kanggo pelanggan sing nggoleki desain khusus sing luwih inovatif, kita bisa nyedhiyakake layanan khusus sing paling dhuwur.
We offer sawetara sing kebak layanan saka desain konsep kanggo implementasine project camping.

babagan kita (4)
babagan kita (3)
babagan kita (2)
babagan kita (1)

Solusi Turn-key kanggo Struktur Arsitektur Ringan

Perusahaan duwe peralatan produksi modern, riset kuat & kekuatan pembangunan lan construction, tim profesional karo digabungake karo taun pengalaman technical.We offer desain, gawé, instalasi, lan layanan pangopènan kanggo kabeh jinis aluminium alloy lan struktur pigura baja entheng.
Departemen Teknik lan Teknologi saiki duwe loro konstruktor PRC Certified kelas siji, telung konstruktor PRC Certified kelas loro, pitu perancang senior lan nembelas sales, sing ing proyek sing liwat 5 taun lan bisa nyedhiyani desain produk profesional lan solusi proyek kanggo pelanggan cepet lan efisien.

Budaya Perusahaan

Nilai Kita: matur nuwun, jujur, profesional, semangat, koperasi
Luxo Tent ngemu filosofi bisnis sing integritas minangka oyod, kualitas rawuh pisanan, inovasi mandhiri karo sikap anyar kanggo standarisasi saben rinci operasi, nyediakake produk biaya-efektif lan layanan kanggo pelanggan ing ngarep lan luar negeri karo sikap anyar kita.
Kita ora mung nyedhiyakake tingkat layanan sing ndadekake para pelanggan aran kaya bangsawan.Iku tansah sambutan apik kanggo tanduran kita kanggo diselidiki proyek-situs, welcome kanggo mbangun hubungan bisnis-partner karo kita.