Среќна кинеска нова година

добредојде, посетител на луксотент.

Наскоро доаѓа кинеската Нова година. Значи, нашиот одговор не е навремен како порано. Празникот ќе го поминеме од 9-ти до 17-ти февруари. Вратете се на работа на 18 февруари.

Среќна година на волот

src=http___1851.img.pp.sohu.com.cn_images_blog_2008_12_31_14_26_11f34e2f8a8g214.jpg&refer=http___1851.img.pp.sohu.com


Време на објавување: Февруари 07-2021 година