Tolauapiga ta'avale

Le Fale Fe'avea'i Ta'avale e Le Mafaagaloina: Si'itia Lou Aafiaga Tolauapiga

Tolauapiga Le Mafaagaloina

O le faleie o taavale solofanua e le na o se vaega o meafaigaluega e tolauapi ai;o se aafiaga lava ia.E siitia ai lau malaga tolauapi i se maualuga fou, e mafai ai ona e fatuina manatuaga tumau i se avanoa e ofoina atu le mafanafana ma le sitaili.

Tulaga Matagofie Apili

O fale'ie ta'avale e le na'o le aoga;e ofoofogia foi i le vaai.Faatasi ai ma la latou mamanu matagofie ma tulaga ese, latou te faʻaopoopoina se paʻi o le lalelei i lau tolauapiga.O le a avea oe ma le matau'a o aumea tolauapi aoe malolo i vae o mea taugata i le lotolotoi o le matagofie o le natura.

Fa'aoga avanoa e le mafaatusalia

O se tasi o uiga iloga o se fale'ie ta'avale o lona gafatia e fa'ateleina avanoa i totonu o se tulaga fa'atapula'a.O nei faleie ua mamanuina ma le atamai e faʻaoga lelei ai sikuea sikuea uma.Pe o oe o se tagata malaga to'atasi po'o se aiga e to'atolu, e te maofa i le lelei o le fa'aogaina e lenei faleie avanoa.

Fuafuaga Moe Faitele

Pe e te manaʻo i se moega faʻalelei lua poʻo se moega maualuga mo se lagona sili atu ona vateatea, o le faleie taʻavale e mafai ona faʻaogaina au mea e te moe ai.O le faʻaogaina o le moe e faʻapitoa mo ulugalii, uo, poʻo aiga ma se tamaititi.

LUXO TENT o se fale fale fale talimalo tomai faapitoa, e mafai ona matou fesoasoani ia te oe tagata faataufaleie glamping,faleie fa'ato'aga,fale faleie safari,faleie mea alumini,fale'ie fale talimalo masani,etc.E mafai ona matou tu'uina atu ia te oe fofo atoa faleie, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tu'u mai matou fesoasoani ia te oe e amata lau pisinisi glamping!

tuatusi

No.879,Ganghua,Pidu District, Chengdu, Saina

I-meli

sarazeng@luxotent.com

Telefoni

+86 13880285120
+86 028-68745748

Auaunaga

7 Aso o le Vaiaso
24 Itula i le Aso


Taimi meli: Sep-20-2023