ʻO ka manaʻo hoʻolālā hale lole Dome 丨Ka hui hoʻolālā papa mua

ʻO kā mākouLUXOTENThoʻohana i ʻehā ʻaoʻao panoramic papa-a-ke-kiʻi aniani hoʻolālā, a i ʻole ʻekolu ʻaoʻao hoʻokaʻawale wela i pani ʻia i ka paia me ka ʻaoʻao nui e nānā ana i ke aniani panoramic floor-to-ceiling structure.

www.luxotent.com

 

www.luxotent.com

 

 

Hoʻopili i nā palena ma waena o loko a me waho, e hoʻoikaika i ka hoʻohui ʻana o ka hale a me ke kaiapuni o waho, e pale aku i ka hoʻokau ʻana i ka manaʻo o ke kaʻe o ka lewa i ka poʻe e noho ana.

www.luxotent.com

 

www.luxotent.com

Ke hoʻololi ʻana i nā kūlana climatic like ʻole a me ka ʻāina ʻāina, e hāʻawi ana i kahi noho huakaʻi palekana a paʻa no ka poʻe mākaʻikaʻi.

www.luxotent.com

 

ʻO kahale lole hōkeleUa hoʻolālā ʻia ke kiʻi kila a me ka hoʻoheheʻe ʻana o ke apo lepo e like me ka maʻamau o kanakolu makahiki, a ʻo ka luna i hana ʻia me ka PVDF a i ʻole PVC hana membrane me ke ola lawelawe ʻoi aku ma mua o ʻumikumamālima mau makahiki, a hiki ke hoʻohana ʻia ka lāʻau a i ʻole ke aniani.

 

Hoʻolālā hale lole www.luxotent.com www.luxotent.com

hoʻolālā hale lole hokele nani

 

ʻO nā mea hoʻonani a me nā mea hoʻonani e ho'āʻoʻia a hōʻoiaʻiʻoʻia e nā keʻena aupuni kūpono e hoʻokō i nā koi palekana o ka nohona, e hāʻawi ana i ka poʻe mākaʻikaʻi i kahi noho maikaʻi a palekana.

Hale lole Dome

hoʻolālā hale lole hoetl

www.luxotent.com


Ka manawa hoʻouna: Mar-18-2022