E fa'afefea ona filifili se fale fai faleie fa'alelei talafeagai.

Fale'ie faletalimaloua sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina i:faletalimalo faletalimalo i fafo, B & B, ituaiga uma o faʻaaliga tetele, faʻamanatuga, mea na tutupu, taʻaloga ma logistics teuina .etc , lea e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le faleʻie potu, o loʻo taʻitaʻia le tulaga o le fausaga faʻaonaponei.E fa'afefea la ona tatou filifili pe a feagai ma le tele o tagata gaosi fale'ie glamping?Se'i o tatou iloiloina ni nai mea taua.

Muamua, Le malosi o le gaosiga

O le suʻesuʻeina o le malosi o le gaosiga e mafai ona masani ona suʻesuʻeina mai le tele o vaʻaiga e pei o le faʻalauiloaina o igoa, taimi faʻagaioiga, malosi tau tamaoaiga.

fale'ie fa'ama'i
faleie faletalimalo

Lona lua, Le tau fa'atinoga
O se oloa lelei, ae e manaʻomia foʻi le i ai o se tau lelei, o lona uiga, o le tau faʻatinoga, mo le tau, ae manaʻomia foi ona faʻavae i luga o le faʻatauga o meafaitino, aofaʻi, tau faʻapipiʻi, logistics, auaunaga faʻatau, ma isi. i le faatusatusaga atoatoa.

Tolu, Mausali
Mo tagata faʻatau, o le mautu o le gaosiga o se mea e sili atu ona taua.O le tele o kamupani maualuga e iai le tele o tausaga o le poto masani i le alamanuia, o le lelei o ana oloa e iai le malosi.O le galulue faʻatasi ma nei tagata gaosi oloa e laʻititi laʻititi pisinisi, o loʻo iai foʻi ni auala faʻalauiloa ua saunia mo le toe faia.

Tolauapiga fale'ie faletalimalo
LUXO TENT fale'ie faletalimalo

Lona fa, o le tau fa'aopoopo a le au gaosi oloa
O le mea autu o loʻo taʻua iinei o le fofo gafatia ma le gafatia lagolago faʻapitoa a le gaosiga.E manaʻomia e le au gaosiga ona tuʻuina atu ni fofo atoatoa, ma i faʻafitauli o oloa, o loʻo i ai fua faʻatatau ma mana lagolago faʻapitoa.

Lima, asiasiga i fanua
O asiasiga i fanua e le na o le vaʻai i le tele o le kamupani gaosi oloa, faʻataʻitaʻiga o oloa, i le mamao e mafai ai i galuega faʻapitonuʻu e vaʻaia, ae faʻapea foʻi i isi auala e malamalama ai i le galuega moni i se nofoaga patino.

Fale'ie faletalimalo toafa

I le tautala i ai, pe i ai sou malamalama atili ma faʻafouina le malamalama i le filifilia o sefale fale fale talimalo?E te manaʻomia e iai se fale faʻapitoa faʻapea, ona sau lea e asiasi i le matouLUXO TETE!Matou te tulimatai atu i lou taunuu mai!

Setema 15, 2021


Taimi meli: Apr-22-2022