Unik vognlejr

2022

Beijing, Kina

Vogntelt*10

Den nye campingglamping, som har været meget populær de seneste to år, er glamourøs camping (luksuscamping), når den er adskilt.Det hervogn telter et telt specielt tilpasset til glamping.

Vi tilpassede 10vognteltetil denne lejr.Teltets ramme er lavet af massivt træ og galvaniseret stålrør, og presenningen er lavet af 420g vandtæt kanvas.Størrelsen på teltet er 3*9,7*3,8M, og indendørsarealet er 19,8㎡.
Vi har skabt et selvstændigt badeværelsesrum inde i teltet, og kan rumme en queensize-seng og en loftsseng med plads til op til 4 personer.
Sammenlignet med enkel og enkel camping er denne luksuriøse version af camping mere velegnet til dem, der ønsker at bo mere komfortabelt.Ikke alene kan du værdsætte naturens storslåethed og magi, men du kan også mærke vindens blide og naturlige lyd.Disse vidunderlige oplevelser giver os mulighed for at slappe af og mærke naturens magi og skønhed.
Den unikke vognformede teltcampingplads forbedrer i høj grad glæden ved at campere, mens man oplever friluftsliv.

LUXO TENT er en professionel hotelteltproducent, vi kan hjælpe din kundeglamping telt,geodætisk kuppeltelt,safari telt hus,eventtelt i aluminium,skræddersyet hoteltelte,osv. Vi kan give dig totale teltløsninger, kontakt os venligst for at lade os hjælpe dig med at starte din glamping-forretning!

Adresse

No.879, Ganghua, Pidu District, Chengdu, Kina

E-mail

sarazeng@luxotent.com

telefon

+86 13880285120
+86 028-68745748

Service

7 dage om ugen
24 timer i døgnet


Indlægstid: 17. august 2023